Magazín o jídle a zdravém životním stylu
Vůně z trouby: Jak na lahodná pečená jablka
V chladných podzimních a zimních dnech čerstvě upečená jablka tělo krásně prohřejí. A nejen je, nasládlá chuť se skořicí totiž zaručeně potěší chuťové buňky. Naučte se připravovat pečená jablka plněná, stejně jako jednoduše rozkrájená na plátky či kostičky.
Jak odstranit staré etikety ze sklenic: Jde to i bez vztekání
Skleněné nádoby lze prakticky využít opakovaně. Co ale se starými etiketami? Při pokusu je odlepit po nich často zůstávají nevzhledné zbytky a také lepidlo. Máme pro vás 10 tipů, jak je odstranit a zároveň si ušetřit čas i nervy.
Jak zpracovat přezrálé banány
Přezrálé banány – s tím se ve své domácnosti setkal snad každý z nás. Místo toho, abyste je vyhodili, můžete je využít k přípravě lahodných a zdravých pokrmů. Zde je několik kreativních způsobů, jak banány zpracovat.
Malá prostorem, velká účelem. Jak zařídit malou kuchyň
Byty v obytných domech nebo starší domky před rekonstrukcí spojuje kuchyně minimálních rozměrů. Když není změna dispozice možná, využijte tipy a triky, jak účelně zařídit malou kuchyni. Nenechte se odradit minimem prostoru, získejte maximální využití.
Není ti dobře? Dej si koláček. Proč zajídáme stres a existuje protistresový jídelníček?
Jídlo je nutné pro přežití a jeho přijímání je nezbytností. To se však značně změnilo a jídlo se stalo potěšením a řešením v zátěžových situacích. Poradíme vám, jak se vyrovnat s emočním přejídáním a co zařadit do protistresového jídelníčku.