Magazín o jídle a zdravém životním stylu

Jak zpracovat přezrálé banány

Přezrálé banány – s tím se ve své domácnosti setkal snad každý z nás. Místo toho, abyste je vyhodili, můžete je využít k přípravě lahodných a zdravých pokrmů. Zde je několik kreativních způsobů, jak banány zpracovat.

21.11.2023

Malá prostorem, velká účelem. Jak zařídit malou kuchyň

Byty v obytných domech nebo starší domky před rekonstrukcí spojuje kuchyně minimálních rozměrů. Když není změna dispozice možná, využijte tipy a triky, jak účelně zařídit malou kuchyni. Nenechte se odradit minimem prostoru, získejte maximální využití.

20.11.2023

Není ti dobře? Dej si koláček. Proč zajídáme stres a existuje protistresový jídelníček?

Jídlo je nutné pro přežití a jeho přijímání je nezbytností. To se však značně změnilo a jídlo se stalo potěšením a řešením v zátěžových situacích. Poradíme vám, jak se vyrovnat s emočním přejídáním a co zařadit do protistresového jídelníčku.

15.11.2023

20 minut v kuchyni: Těstoviny z jedné pánve

Geniální řešení, když nemáte čas nebo chuť trávit čas v kuchyni. Nejenže si vystačíte s několika málo ingrediencemi, ale navíc spotřebujete pouze minimum nádobí. A během krátké chvilky už budete mít na stole teplý a lahodný oběd či večeři.

13.11.2023

Jak využít sůl jako skvělého pomocníka v domácnosti

Sůl nad zlato? Něco na tom určitě bude. Nejenže se bez ní vůbec neobejdeme v kuchyni, ale klidně si ji můžeme přizvat na pomoc i tehdy, pokud bojujeme s ucpaným odtokem, skvrnou od červeného vína nebo nezvanými mravenci.

10.11.2023