Domácnost

Moderní rychlovarné konvice zastanou funkci několika spotřebičů

Rychlovarná konvice je součástí většiny domácností i kanceláří. Dnes ale umí mnohem více než přivést vodu ke stupni varu za krátkou chvíli. Možná je čas vyměnit starý spotřebič za moderní. Umí sterilizovat, ohřívat, udržet nápoj teplý a dokáží vařit vodu na přesnou teplotu. Představíme vám funkce moderních rychlovarných konvic.

Nepostradatelným kusem nádobí je pánev. Jak vybrat tu pravou?

Pánev je jedním ze základních kusů nádobí. Na trhu existuje celá řada druhů pánví, které se liší tvarem i účelem použití. Ukážeme vám, jak se v nabídce pánví orientovat a na co se zaměřit, pokud vybíráte novou pánev do kuchyně.

Jak správně vyčistit kuchyňský dřez

Udržovat kuchyňský dřez v čistotě může připomínat boj s větrnými mlýny. Obzvláště tehdy, pokud si chystáte většinu jídel sami ve své kuchyni. I údržbu dřezu ale můžete vychytat k dokonalosti a spoustu práce si ušetřit.

13.12.2023

Malá prostorem, velká účelem. Jak zařídit malou kuchyň

Byty v obytných domech nebo starší domky před rekonstrukcí spojuje kuchyně minimálních rozměrů. Když není změna dispozice možná, využijte tipy a triky, jak účelně zařídit malou kuchyni. Nenechte se odradit minimem prostoru, získejte maximální využití.

20.11.2023

Jak využít sůl jako skvělého pomocníka v domácnosti

Sůl nad zlato? Něco na tom určitě bude. Nejenže se bez ní vůbec neobejdeme v kuchyni, ale klidně si ji můžeme přizvat na pomoc i tehdy, pokud bojujeme s ucpaným odtokem, skvrnou od červeného vína nebo nezvanými mravenci.

10.11.2023