Články

Jak na zdravé zahušťování

Není třeba vyhýbat se omáčkám a polévkám proto, abyste se vyhnuli zahušťování moukou. Stačí jen sáhnout po nejrůznějších alternativách nebo použít základní potraviny a pár triků. I bez jíšky chutná česká kuchyně skvěle.

25.5.2020

7 důvodů, proč je pití kávy zdravé

Káva není jen chutná a povzbuzující, může to být také velmi dobré pro vaše zdraví. V posledních letech a desetiletích vědci studovali účinky kávy na různé aspekty zdraví. Jejich výsledky nebyly nic jiného než úžasné.

21.5.2020

Stévie – sladké tajemství z Paraguaye

Tato téměř zázračná rostlina není žádnou žhavou novinkou, v některých částech světa se používá již po staletí. A není divu, že je předurčená k tomu, aby se rozšířila po celém světě a stala se nejpoužívanějším přírodním sladidlem. Stévie je totiž 30 krát sladší než cukr, bez kalorií a nežádoucích vedlejších účinků.

8.5.2020

Zdravotní benefity kokosového oleje

Jedinečná kombinace mastných kyselin v kokosovém oleji může mít pozitivní účinky na vaše zdraví, což může zahrnovat podporu odbourávání tuků, zlepšení zdraví srdce a posílení funkce mozku.

4.5.2020

Tipy na chutné, zdravé a vyvážené snídaně

Od toho, jaké ráno si uděláte, se bude odvíjet celý váš den.

2.5.2020

Poslední komentáře


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.