Magazín o jídle a zdravém životním stylu
10 levných a jednoduchých tipů, jak podpořit zdraví
Dáváte si novoroční předsevzetí, že začnete jíst zdravěji, nebo jiným způsobem podpoříte své zdraví a kondici? Pokud patříte zároveň k těm, kterým se nedaří vytyčené cíle dodržet, můžete na to jít tentokrát pozvolna a prakticky bez námahy.
15 jednoduchých kulinářských fíglů (nejen) pro začátečníky
Jsou snadné, přesto vám pomohou k ještě lepším výsledkům. Navíc práci usnadní a zefektivní, čímž šikovně zkrátí čas strávený v kuchyni.
Obyčejný česnek jako mocná zbraň proti nachlazení
Kdo ví, jak je to s těmi upíry, ale proti nachlazení funguje česnek skvěle. Navíc ho má většina z nás běžně doma. Jakmile se proto objeví první příznaky nastupující nemoci, není třeba hned běžet do lékárny, stačí jednoduše sáhnout po česneku.
Zbyly vám z pečení cukroví bílky? Poradíme, co s nimi
Do nejednoho těsta na vánoční cukroví se používají pouze žloutky. Není proto divu, že nejedné hospodyňce zůstane po svátcích v lednici větší množství bílků. Ale naštěstí se hodí do spousty sladkých i slaných receptů. A snadno je můžete i zamrazit!
Avokádo: Poznejte, kdy je v dokonalé kondici a zabraňte zhnědnutí
Sníst celé nebo zbytek vyhodit? Ne vždy se v receptu používá celé avokádo. Ale co se zbývající částí, která po nakrojení velice brzy zhnědne? Prozradíme, jak se dá zhnědnutí avokáda oddálit, a jak prodloužit jeho životnost.