Tipy a triky

Smažák, který nevyteče a není z něj gumák

Můžeme se přít dlouhé hodiny o to, jak moc nezdravý pokrm je smažený sýr. Přesto jej miliony lidí a dětí milují a nehodlají se pochoutky vzdát. Smažený sýr a hranolky patří mezi takzvané sázky na jistotu pro restaurace a provozovatele rychlých občerstvení. Dokonalý smažený sýr si můžete připravit i doma, poradíme vám jak na to.

Večeře za pár minut. Vyzkoušejte výborné a rychlé omáčky na těstoviny

Večer se nachýlil a vy potřebujete uvařit za pár minut. Vyzkoušejte nejrůznější omáčky na těstoviny. Osvědčené jsou rajčatové a smetanové, ale zařadit můžete i netradiční příchutě. Zapomeňte na špagety s kečupem a pusťte se do skvělých těstovinových omáček.

10 levných a jednoduchých tipů, jak podpořit zdraví

Dáváte si novoroční předsevzetí, že začnete jíst zdravěji, nebo jiným způsobem podpoříte své zdraví a kondici? Pokud patříte zároveň k těm, kterým se nedaří vytyčené cíle dodržet, můžete na to jít tentokrát pozvolna a prakticky bez námahy.

11.1.2024

15 jednoduchých kulinářských fíglů (nejen) pro začátečníky

Jsou snadné, přesto vám pomohou k ještě lepším výsledkům. Navíc práci usnadní a zefektivní, čímž šikovně zkrátí čas strávený v kuchyni.

9.1.2024

Obyčejný česnek jako mocná zbraň proti nachlazení

Kdo ví, jak je to s těmi upíry, ale proti nachlazení funguje česnek skvěle. Navíc ho má většina z nás běžně doma. Jakmile se proto objeví první příznaky nastupující nemoci, není třeba hned běžet do lékárny, stačí jednoduše sáhnout po česneku.

8.1.2024