Články

Hořká čokoláda a zdravotní přínosy její konzumace

Hořká čokoláda je plná živin, které mohou pozitivně ovlivnit vaše zdraví. Je vyrobena z kakaových bobů a je jedním z nejlepších zdrojů antioxidantů na planetě. Studie ukazují, že hořká čokoláda může zlepšit vaše zdraví a snížit riziko srdečních chorob.

31.5.2020

Ovesné vločky jako ideální snídaně, svačinka i večeře

Ovesné vločky jsou označovány jako funkční potravina. Jejich každodenní konzumace je doporučena nejen v době, kdy se snažíte o redukci váhy. Jsou prevencí řady nemocí a působí blahodárně i na pleť.

28.5.2020

Jak na zdravé zahušťování

Není třeba vyhýbat se omáčkám a polévkám proto, abyste se vyhnuli zahušťování moukou. Stačí jen sáhnout po nejrůznějších alternativách nebo použít základní potraviny a pár triků. I bez jíšky chutná česká kuchyně skvěle.

25.5.2020

7 důvodů, proč je pití kávy zdravé

Káva není jen chutná a povzbuzující, může to být také velmi dobré pro vaše zdraví. V posledních letech a desetiletích vědci studovali účinky kávy na různé aspekty zdraví. Jejich výsledky nebyly nic jiného než úžasné.

21.5.2020

Stévie – sladké tajemství z Paraguaye

Tato téměř zázračná rostlina není žádnou žhavou novinkou, v některých částech světa se používá již po staletí. A není divu, že je předurčená k tomu, aby se rozšířila po celém světě a stala se nejpoužívanějším přírodním sladidlem. Stévie je totiž 30 krát sladší než cukr, bez kalorií a nežádoucích vedlejších účinků.

8.5.2020

Poslední komentáře


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.