Tipy a triky

Prokoukněte triky řezníků. Poradíme vám, jak poznat čerstvé maso

Koupit balíček masa je jednoduché. Koupit balíček čerstvého a kvalitního masa už je úkol pro zdatné a ostřílené nakupující. Ukážeme vám, jak správně nakupovat maso, jak odhalit triky řezníků a na co se zaměřit při výběru masa.

Tak to je hustý. Jak na zavářky do polévek a čím polévky doplnit?

Často používáme rčení, že polévka je grunt a kdo ji nejí, ten je špunt. Jak vykouzlit hustou a dobrou polévku, která zasytí a můžete si ji dát jako večeři? Vsaďte na zavářky, jíšky, kapání a knedlíčky. Poradíme vám, jak na to.

Nejen na pečení: Překvapí vás, kde všude v kuchyni se pečicí papír hodí

Geniální pomocník, kterého najdeme snad v každé kuchyni. Moučník se s ním jen tak nepřipeče a pekáč či plech takřka neušpiní. Ve skutečnosti je to ale ještě větší poklad, než tušíte. Prozradíme, kde všude se se dá pečicí papír skvěle využít.

22.1.2023

Mini vzrůst, maxi benefit. Naučte se pravidla domácího klíčení

Klíčení semínek je snadné a zpočátku si vystačíte s tím, co máte doma. Zjistěte, jak klíčit semínka a jak získat multivitaminovou pilulku v podobě čerstvého klíčku. V zimě i v létě budete mít po ruce čerstvé klíčky plné výživných látek.

7 báječných kuchyňských pomocníků, které oceníte v každé kuchyni

Existuje spousta skvělých vychytávek, které práci v kuchyni usnadní, urychlí, a navíc často ušetří i drahocenné nervy. A ačkoliv se jedná o malé pomocníky, kteří nejsou žádnou drahou záležitostí, udělají opravdu velikou službu.

5.1.2023