Polníčkový salát s lososem a cizrnou

  • Přidat foto

Skvělý obědový salát s teplým lososem plný chuti. Zkuste vyměnit běžnou bramborovou přílohu za svěží zeleninu.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Lososa opláchneme, pokapeme citrónovou šťávou a z obou stran osolíme a opepříme. Necháme chvíli v pokojové teplotě.
2.
Poté dáme na pánev s rozpuštěným máslem kůží dolů. Na střední teplotu opečeme z jedné a pak z druhé strany (asi 6 min každá strana).
3.
Mezitím připravíme salát. Polníček propláchneme na sítku a natrháme do mísy, přidáme rukolu, nakrájený okurek a cherry rajčata. Olej smícháme s hořčicí a vmícháme do salátu.
4.
Nahoru dáme kousky teplého lososa a cizrnu.

Od: Iva V, 21.5.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
12 min vaření
20 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 110 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, ryba, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
719.64 kcal
Protein
37.52 g
Sacharidy
z toho cukr
18.54 g
7.15 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
55.04 g
14.57 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.