Těstovinový salát s lososem a žampiony

  • Přidat foto

Nachystat si do krabičky jídlo na cesty tak, aby neobsahovalo jen samé pečivo není snadné. Výbornou variantou jsou nejrůznější saláty. Losos vám zachutná i po studenu a salát zcela nahradí hlavní chod.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Lososa nakrájíme na dvě porce, osolíme z obou stran, soli asi ½ lžičky. Rozehřejeme na pánvi máslo a dáme lososa opéct na kůži. Opékáme asi 6 minut, otočíme a opékáme druhou stranu.
2.
Mezitím očistíme žampiony, rozkrájíme na plátky. Hotového lososa dáme z pánve a na pánev dáme restovat žampiony.
3.
Uvaříme těstoviny, do vody použijeme 2 lžičky soli a necháme vychladnout.
4.
Zeleninu nakrájíme na malé kousky. Jogurt smícháme s ½ lžičkou soli, přidáme bazalku.
5.
Vychladlé těstoviny smícháme se žampiony, nakrájenou zeleninou, kukuřicí a dresinkem. Nahoru položíme porci lososa.

Od: Iva V, 24.6.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 93 Kč
Kategorie: hlavní chod, saláty, česká, zelenina, ryba, těstoviny

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
971.22 kcal
Protein
51.17 g
Sacharidy
z toho cukr
94.12 g
16.32 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
43.22 g
13.41 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.