Losos se žampiony a smetanovým přelivem

Výborný losos nepotřebuje příliš mnoho dochucovadel. Jemná smetanová omáčka se žampiony je to pravé. A víte, jak často by měla být ryba na našem stole? Alespoň dvakrát týdně!

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Lososa osolíme a pokapeme citrónovou šťávou.
2.
Rozehřejeme na pánvi máslo, lososa dáme na kůži a opečeme asi 3 minuty. Otočíme a opékáme asi 4 minuty. Vše na střední teplotu.
3.
Opečeného lososa dáme stranou. Na pánev dáme nakrájenou cibuli a pokrájené žampiony. Restujeme asi 5 minut.
4.
Do smetany vmícháme mouku a přilejeme k cibuli a žampionům.
5.
Podáváme s vařeným bramborem.

Od: Iva V, 24.2.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 20 min
Počet porcí: 1 porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 64 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, česká, ryba

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
810.89 kcal
Protein
25.54 g
Sacharidy
z toho cukr
17.14 g
9.58 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
71.13 g
38.32 g

Detailní rozpis podle ingrediencí