Losos na teplém zelném salátu

Výbornou přílohou k lososovi jsou nejrůznější saláty. Když si chcete vychutnat rybu teplou, je třeba sáhnout i po teplém salátu. Zelný se žampiony chutná výborně!

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Lososa osolíme z obou stran a pokapeme citrónovou šťávou. Chvíle necháme v pokojové teplotě.
2.
Na pánvi rozehřejeme máslo, lososa dáme na kůži a opečeme asi 3 minuty. Otočíme a opékáme 4 minuty. Restujeme na střední teplotě.
3.
Hotového lososa vyjmeme. Na pánev dáme nakrájenou cibuli a pokrájené žampiony. Restujeme asi 5 minut. Přidáme zelí a restujeme dalších 5 minut.
4.
Lososa vrátíme na pánev, krátce prohřejeme a můžeme podávat.

Od: Iva V, 21.2.2019

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 53 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, ryba, low carb, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
474.01 kcal
Protein
23.91 g
Sacharidy
z toho cukr
10.97 g
5.88 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
36.76 g
17.71 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama