Losos na teplém zelném salátu

Výbornou přílohou k lososovi jsou nejrůznější saláty. Když si chcete vychutnat rybu teplou, je třeba sáhnout i po teplém salátu. Zelný se žampiony chutná výborně!

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Lososa osolíme z obou stran a pokapeme citrónovou šťávou. Chvíle necháme v pokojové teplotě.
2.
Na pánvi rozehřejeme máslo, lososa dáme na kůži a opečeme asi 3 minuty. Otočíme a opékáme 4 minuty. Restujeme na střední teplotě.
3.
Hotového lososa vyjmeme. Na pánev dáme nakrájenou cibuli a pokrájené žampiony. Restujeme asi 5 minut. Přidáme zelí a restujeme dalších 5 minut.
4.
Lososa vrátíme na pánev, krátce prohřejeme a můžeme podávat.

Od: Iva V, 21.2.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 54 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, ryba, low carb

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
503.24 kcal
Protein
23.44 g
Sacharidy
z toho cukr
12.22 g
6.50 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
40.07 g
16.31 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.