Losos s olivami a zakysanou smetanou

Obvykle vidíme lososa v kombinaci s bramborovou přílohou. Méně známá je úprava s těstovinami. Vyzkoušejte připravit lososa mírně netradičně. Se zakysanou smetanou a olivami.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Lososa rozkrájíme na kostičky a osolíme z obou stran. Necháme chvíli v pokojové teplotě. Na střední stupeň rozehřejeme na pánvi máslo, dáme lososa na kůži a restujeme 6 minut. Otočíme kůží nahoru a restujeme dalších 6 minut.
2.
Hotového lososa vyjmeme z pánve. Nakrájíme si papriku, olivy rozpůlíme. Dáme na pánev, přidáme prolisovaný česnek a restujeme, dokud nezměkne paprika.
3.
Dáme vařit těstoviny. Po uvaření dáme na pánev a smícháme s olivami a paprikou. Pánev vypneme a vmícháme zakysanou smetanu. Přidáme kousky lososa a můžeme podávat.

Od: Iva V, 16.6.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 63 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, ryba, low carb

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
481.91 kcal
Protein
28.45 g
Sacharidy
z toho cukr
4.81 g
3.50 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
38.77 g
11.52 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.