Losos v těstíčku

Někdy se steak z lososa nepodaří podle představ a maso je vysušené. Už nikdy více! Díky těstíčku jemné chuti zůstane ryba hezky šťavnatá.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso posolíme z obou stran a pokapeme citrónovou šťávou. Necháme chvíli v pokojové teplotě. Množství soli je na rybu i na těstíčko, ale můžete mírně přidat.
2.
Vejce, mouku, kyselou smetanu, papriku, sůl a pepř prošleháme vidličkou.
3.
V těstíčku obalujeme čerstvé podkovy z lososa.
4.
Rozehřejeme máslo a vložíme na pánev. Snížíme teplotu a smažíme asi 7 minut z každé strany.
5.
Podáváme s brambory.

Od: Iva V, 11.6.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 66 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
423.55 kcal
Protein
36.41 g
Sacharidy
z toho cukr
7.26 g
0.83 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
28.47 g
12.91 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama