Losos v těstíčku

  • Přidat foto

Někdy se steak z lososa nepodaří podle představ a maso je vysušené. Už nikdy více! Díky těstíčku jemné chuti zůstane ryba hezky šťavnatá.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso posolíme z obou stran a pokapeme citrónovou šťávou. Necháme chvíli v pokojové teplotě. Množství soli je na rybu i na těstíčko, ale můžete mírně přidat.
2.
Vejce, mouku, kyselou smetanu, papriku, sůl a pepř prošleháme vidličkou.
3.
V těstíčku obalujeme čerstvé podkovy z lososa.
4.
Rozehřejeme máslo a vložíme na pánev. Snížíme teplotu a smažíme asi 7 minut z každé strany.
5.
Podáváme s brambory.

Od: Iva V, 11.6.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 67 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, ryba

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
433.05 kcal
Protein
35.98 g
Sacharidy
z toho cukr
9.63 g
1.49 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
28.55 g
12.10 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.