Losos v těstíčku

Někdy se steak z lososa nepodaří podle představ a maso je vysušené. Už nikdy více! Díky těstíčku jemné chuti zůstane ryba hezky šťavnatá.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Maso posolíme z obou stran a pokapeme citrónovou šťávou. Necháme chvíli v pokojové teplotě. Množství soli je na rybu i na těstíčko, ale můžete mírně přidat.
  2. Vejce, mouku, kyselou smetanu, papriku, sůl a pepř prošleháme vidličkou.
  3. V těstíčku obalujeme čerstvé podkovy z lososa.
  4. Rozehřejeme máslo a vložíme na pánev. Snížíme teplotu a smažíme asi 7 minut z každé strany.
  5. Podáváme s brambory.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 423.55 kcal | Protein: 36.41 g | Sacharidy: 7.26 g | z toho cukr: 0.83 g | Tuk: 28.47 g | z toho nas. MK: 12.91 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1684-losos-v-testicku