Ledový salát s lososem a sušenými rajčaty

Když si připravuji oběd na cesty, ráda sáhnu po nejrůznějších salátech. Výborný salát je s lososem. Doplňte jej pečivem. Pochutnáte si a výborně vás zasytí.

Reklama

Ingredience

Na lososa

Na dresing

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Rybu opláchněte a z obou stran osolte. Zakapejte citrónovou šťávou a nechejte chvíli na talířku při pokojové teplotě. Na pánvi rozehřejte máslo, opečte krátce stranu s kůží. Otočte a opečte druhou stranu. Celkem stráví ryba na pánvi asi 7 minut.
2.
Zeleninu očistěte, omyjte a nakrájejte do misky na drobné kousky.
3.
V menší misce smíchejte dresink. Do jogurtu prolisujte česnek, smíchejte s hořčicí a pepřem. Nechejte asi 10 minut v chladu.
4.
Přimíchejte dresink k zelenině, přidejte lososa a sušená nakládaná rajčata a můžete podávat.

Od: Iva V, 6.3.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 86 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
575.72 kcal
Protein
28.87 g
Sacharidy
z toho cukr
19.48 g
13.72 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
41.66 g
19.95 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama