Ledový salát s lososem a sušenými rajčaty

Když si připravuji oběd na cesty, ráda sáhnu po nejrůznějších salátech. Výborný salát je s lososem. Doplňte jej pečivem. Pochutnáte si a výborně vás zasytí.

Ingredience

Na lososa

Na dresing

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Rybu opláchněte a z obou stran osolte. Zakapejte citrónovou šťávou a nechejte chvíli na talířku při pokojové teplotě. Na pánvi rozehřejte máslo, opečte krátce stranu s kůží. Otočte a opečte druhou stranu. Celkem stráví ryba na pánvi asi 7 minut.
2.
Zeleninu očistěte, omyjte a nakrájejte do misky na drobné kousky.
3.
V menší misce smíchejte dresink. Do jogurtu prolisujte česnek, smíchejte s hořčicí a pepřem. Nechejte asi 10 minut v chladu.
4.
Přimíchejte dresink k zelenině, přidejte lososa a sušená nakládaná rajčata a můžete podávat.

Od: Iva V, 6.3.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 30 min
Počet porcí: 1 porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 95 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, saláty, česká, zelenina, ryba

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
626.58 kcal
Protein
28.63 g
Sacharidy
z toho cukr
21.88 g
15.82 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
47.17 g
18.62 g

Detailní rozpis podle ingrediencí