Když si připravuji oběd na cesty, ráda sáhnu po nejrůznějších salátech. Výborný salát je s lososem. Doplňte jej pečivem. Pochutnáte si a výborně vás zasytí.
Ingredience (1 x porce)
Na lososa
Na dresing
Postup přípravy
Rybu opláchněte a z obou stran osolte. Zakapejte citrónovou šťávou a nechejte chvíli na talířku při pokojové teplotě. Na pánvi rozehřejte máslo, opečte krátce stranu s kůží. Otočte a opečte druhou stranu. Celkem stráví ryba na pánvi asi 7 minut.
Zeleninu očistěte, omyjte a nakrájejte do misky na drobné kousky.
V menší misce smíchejte dresink. Do jogurtu prolisujte česnek, smíchejte s hořčicí a pepřem. Nechejte asi 10 minut v chladu.
Přimíchejte dresink k zelenině, přidejte lososa a sušená nakládaná rajčata a můžete podávat.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 575.72 kcal |
Protein: 28.87 g |
Sacharidy: 19.48 g |
z toho cukr: 13.72 g |
Tuk: 41.66 g |
z toho nas. MK: 19.95 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1528-ledovy-salat-s-lososem-a-susenymi-rajcaty