Těstovinový salát s lososem a limetkovým dresinkem

Výborný a při správné úpravě šťavnatý losos je skvělý i při konzumaci za studena. Na těstovinovém salátu si pochutnáte. Je úžasný na cesty jako lehký oběd.

Reklama

Ingredience

Na lososa

Na salát

Na dresing

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Lososa pokapeme citrónovou šťávou a dobře osolíme. Na pánvi rozehřejeme máslo a opečeme jednu stranu lososa. Tu s kůží. Hořák je na středním stupni a restujeme asi 3 minuty. Otočíme a restujeme asi 4 minuty.
2.
Zeleninu omyjeme a nakrájíme do mísy na drobné kousky. Těstoviny uvaříme a necháme vychladnout. Smícháme se zeleninou.
3.
V misce si smícháme dresink a přilejeme k salátu. Nakrájíme kousky lososa a můžeme podávat.

Od: Iva V, 28.2.2019

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 83 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, saláty, česká, zelenina, ryba, těstoviny
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
700.45 kcal
Protein
32.69 g
Sacharidy
z toho cukr
48.44 g
11.93 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
40.07 g
19.32 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama