Těstovinový salát s lososem a limetkovým dresinkem

Výborný a při správné úpravě šťavnatý losos je skvělý i při konzumaci za studena. Na těstovinovém salátu si pochutnáte. Je úžasný na cesty jako lehký oběd.

Ingredience

Na lososa

Na salát

Na dresing

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Lososa pokapeme citrónovou šťávou a dobře osolíme. Na pánvi rozehřejeme máslo a opečeme jednu stranu lososa. Tu s kůží. Hořák je na středním stupni a restujeme asi 3 minuty. Otočíme a restujeme asi 4 minuty.
2.
Zeleninu omyjeme a nakrájíme do mísy na drobné kousky. Těstoviny uvaříme a necháme vychladnout. Smícháme se zeleninou.
3.
V misce si smícháme dresink a přilejeme k salátu. Nakrájíme kousky lososa a můžeme podávat.

Od: Iva V, 28.2.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 30 min
Počet porcí: 1 porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 78 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, saláty, česká, zelenina, ryba, těstoviny

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
714.23 kcal
Protein
30.22 g
Sacharidy
z toho cukr
49.72 g
11.38 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
43.83 g
17.64 g

Detailní rozpis podle ingrediencí