Těstovinový salát s lososem a limetkovým dresinkem

Výborný a při správné úpravě šťavnatý losos je skvělý i při konzumaci za studena. Na těstovinovém salátu si pochutnáte. Je úžasný na cesty jako lehký oběd.

Ingredience

Na lososa

Na salát

Na dresing

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Lososa pokapeme citrónovou šťávou a dobře osolíme. Na pánvi rozehřejeme máslo a opečeme jednu stranu lososa. Tu s kůží. Hořák je na středním stupni a restujeme asi 3 minuty. Otočíme a restujeme asi 4 minuty.
2.
Zeleninu omyjeme a nakrájíme do mísy na drobné kousky. Těstoviny uvaříme a necháme vychladnout. Smícháme se zeleninou.
3.
V misce si smícháme dresink a přilejeme k salátu. Nakrájíme kousky lososa a můžeme podávat.

Od: Iva V, 28.2.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 77 Kč
Kategorie: hlavní chod, saláty, česká, zelenina, ryba, těstoviny

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
712.72 kcal
Protein
30.17 g
Sacharidy
z toho cukr
49.47 g
11.38 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
43.80 g
17.64 g

Detailní rozpis podle ingrediencí