Těstovinový salát s lososem a limetkovým dresinkem

Výborný a při správné úpravě šťavnatý losos je skvělý i při konzumaci za studena. Na těstovinovém salátu si pochutnáte. Je úžasný na cesty jako lehký oběd.

Ingredience (1 x porce)

Na lososa

Na salát

Na dresing

Postup přípravy

  1. Lososa pokapeme citrónovou šťávou a dobře osolíme. Na pánvi rozehřejeme máslo a opečeme jednu stranu lososa. Tu s kůží. Hořák je na středním stupni a restujeme asi 3 minuty. Otočíme a restujeme asi 4 minuty.
  2. Zeleninu omyjeme a nakrájíme do mísy na drobné kousky. Těstoviny uvaříme a necháme vychladnout. Smícháme se zeleninou.
  3. V misce si smícháme dresink a přilejeme k salátu. Nakrájíme kousky lososa a můžeme podávat.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 700.45 kcal | Protein: 32.69 g | Sacharidy: 48.44 g | z toho cukr: 11.93 g | Tuk: 40.07 g | z toho nas. MK: 19.32 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1510-testovinovy-salat-s-lososem-a-limetkovym-dresinkem