Ledový salát s vejcem

Rychlý oběd nebo večeře, co bude krásně chrupat a díky vajíčku a cizrně vás dokonale zasytí.

Ingredience

Dresink

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nakrájíme salát a dáme jej omýt do mísy se studenou vodou. Dáme vařit cizrnu, kterou jsme si nechali přes noc namočenou nebo použijeme sterilovanou.
2.
Dáme vařit vejce natvrdo.
3.
Mrkev si očistíme a škrabkou nakrájíme dlouhé hobliny. Smícháme s omytým ledovým salátem a žampiony. Přidáme uvařenou a vychladlou cizrnu.
4.
Dresink smícháme v jiné míse. Na zeleninu se žampiony dáme nakrájené vejce natvrdo a přeléváme dresinkem.

Od: Ráďa 78, 29.11.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
10 min vaření
20 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 26 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, saláty, česká, zelenina, luštěniny, vajíčka, vegetariánské, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
298.73 kcal
Protein
17.68 g
Sacharidy
z toho cukr
26.36 g
12.04 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
11.42 g
4.61 g

Detailní rozpis podle ingrediencí