Ledový salát s vejcem

Rychlý oběd nebo večeře, co bude krásně chrupat a díky vajíčku a cizrně vás dokonale zasytí.

Ingredience (3 x porce)

Dresink

Postup přípravy

  1. Nakrájíme salát a dáme jej omýt do mísy se studenou vodou. Dáme vařit cizrnu, kterou jsme si nechali přes noc namočenou nebo použijeme sterilovanou.
  2. Dáme vařit vejce natvrdo.
  3. Mrkev si očistíme a škrabkou nakrájíme dlouhé hobliny. Smícháme s omytým ledovým salátem a žampiony. Přidáme uvařenou a vychladlou cizrnu.
  4. Dresink smícháme v jiné míse. Na zeleninu se žampiony dáme nakrájené vejce natvrdo a přeléváme dresinkem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 298.73 kcal | Protein: 17.68 g | Sacharidy: 26.36 g | z toho cukr: 12.04 g | Tuk: 11.42 g | z toho nas. MK: 4.60 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2222-ledovy-salat-s-vejcem