Ledový salát s vejcem
Rychlý oběd nebo večeře, co bude krásně chrupat a díky vajíčku a cizrně vás dokonale zasytí.
Ingredience (3 x porce)
-
-
-
-
-
Dresink
-
-
-
Postup přípravy
- Nakrájíme salát a dáme jej omýt do mísy se studenou vodou. Dáme vařit cizrnu, kterou jsme si nechali přes noc namočenou nebo použijeme sterilovanou.
- Dáme vařit vejce natvrdo.
- Mrkev si očistíme a škrabkou nakrájíme dlouhé hobliny. Smícháme s omytým ledovým salátem a žampiony. Přidáme uvařenou a vychladlou cizrnu.
- Dresink smícháme v jiné míse. Na zeleninu se žampiony dáme nakrájené vejce natvrdo a přeléváme dresinkem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 298.73 kcal |
Protein: 17.68 g |
Sacharidy: 26.36 g |
z toho cukr: 12.04 g |
Tuk: 11.42 g |
z toho nas. MK: 4.60 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2222-ledovy-salat-s-vejcem