Guláš z řepy a uzeným tofu

Jídlo je nejen zdravé, ale také vhodné pro vegany, vegetariány, je bezlepkové, ale hlavně u nás doma velmi oblíbené.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kořenovou zeleninu, řepu, brambory a cibuli nakrájíme na větší kostky.
2.
Rozpálíme olej v hrnci a všechno nakrájené nasypeme do hrnce.
3.
Po opečení, přidáme koření, ještě chvíli orestujeme a zalijeme zeleninovým vývarem.
4.
Po změknutí guláš dochutíme česnekem, odstavíme z ohně a přidáme na kostky nakrájené uzené tofu.
5.
Jako přílohu máme nejraději celozrnné placky nebo čerstvý žitný chléb.

Od: Petuler, 1.8.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 30 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 17 Kč
Kategorie: hlavní chod, zelenina, vegetariánské, veganské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
301.47 kcal
Protein
10.09 g
Sacharidy
z toho cukr
42.23 g
19.27 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
10.24 g
0.80 g

Detailní rozpis podle ingrediencí