Guláš z řepy a uzeným tofu
Jídlo je nejen zdravé, ale také vhodné pro vegany, vegetariány, je bezlepkové, ale hlavně u nás doma velmi oblíbené.
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kořenovou zeleninu, řepu, brambory a cibuli nakrájíme na větší kostky.
2.
Rozpálíme olej v hrnci a všechno nakrájené nasypeme do hrnce.
3.
Po opečení, přidáme koření, ještě chvíli orestujeme a zalijeme zeleninovým vývarem.
4.
Po změknutí guláš dochutíme česnekem, odstavíme z ohně a přidáme na kostky nakrájené uzené tofu.
5.
Jako přílohu máme nejraději celozrnné placky nebo čerstvý žitný chléb.
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod 30 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 17 Kč |
Kategorie: | hlavní chod, zelenina, vegetariánské, veganské |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
501.98 kcal |
Protein |
16.78 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
68.95 g
45.94 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
16.92 g
4.13 g
|