Guláš z řepy a uzeným tofu
Jídlo je nejen zdravé, ale také vhodné pro vegany, vegetariány, je bezlepkové, ale hlavně u nás doma velmi oblíbené.
Ingredience (6 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Kořenovou zeleninu, řepu, brambory a cibuli nakrájíme na větší kostky.
- Rozpálíme olej v hrnci a všechno nakrájené nasypeme do hrnce.
- Po opečení, přidáme koření, ještě chvíli orestujeme a zalijeme zeleninovým vývarem.
- Po změknutí guláš dochutíme česnekem, odstavíme z ohně a přidáme na kostky nakrájené uzené tofu.
- Jako přílohu máme nejraději celozrnné placky nebo čerstvý žitný chléb.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 284.32 kcal |
Protein: 10.74 g |
Sacharidy: 32.44 g |
z toho cukr: 13.33 g |
Tuk: 10.55 g |
z toho nas. MK: 1.38 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1820-gulas-z-repy-a-uzenym-tofu