Fazolový guláš

Výborná večeře plná luštěnin. Klobásu a cibuli před vmícháním do guláše dostatečně orestujte s kořením, guláš bude mít mnohem lepší chuť.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Fazole namočíme na noc do studené vody. Druhý den vodu vyměníme a uvaříme se solí a pepřem do změknutí.
2.
Na pánvi na sádle orestujeme cibuli a na kostičky nakrájenou klobásu. Dlouze restujte. Okořeňte paprikou a provensálským kořením.
3.
Ke konci restování přidejte obě nakrájené papriky. Směs i s výpekem vmíchejte do fazolí, přidejte na kostičky nakrájené brambory. Vařte do změknutí brambor.
4.
Přidejte prolisovaný česnek a pasírovaná rajčata. Můžete znovu dochutit solí, pepřem, případně cukrem.
5.
Podávejte s pečivem.

Od: Ráďa 78, 28.1.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min příprava
1 hod vaření
12 hod celkem
Množství: 8 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 15 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
292.44 kcal
Protein
11.29 g
Sacharidy
z toho cukr
31.09 g
6.66 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
11.31 g
3.79 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama