Segedínský guláš

-
- Přidat foto
-
Reklama
Segedínský guláš je tradiční český pokrm, který kombinuje vepřové maso, kysané zelí a papriku. Tento lahodný a vydatný guláš je ideální pro chladné dny a potěší celou rodinu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Maso nakrájíme na kostky.
2.
Na velké pánvi nebo v hrnci rozehřejeme sádlo. Přidáme nasekanou cibuli a smažíme ji do zlatova.
3.
Přidáme maso k cibuli a opékáme, dokud se neuzavře a nezačne zlátnout.
4.
Vmícháme mletou papriku, kmín a česnek. Smažíme ještě asi 1-2 minuty.
5.
Přidáme kysané zelí a rajčatový protlak. Promícháme a necháme chvíli restovat.
6.
Přilijeme vývar a přivedeme k varu. Poté snížíme teplotu a vaříme na mírném ohni pod pokličkou asi 60-90 minut, dokud maso nezměkne.
7.
Osolíme a opepříme podle chuti. Podáváme s houskovým knedlíkem.
8.
Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
25 min příprava 1 hod 30 min vaření 1 hod 55 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 34 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
365.99 kcal |
Protein |
27.98 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.91 g
4.84 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
23.30 g
10.17 g
|
Reklama
Reklama