Hovězí guláš

  • Přidat foto

Hovězí gulášek je taková klasika v kuchyni a rozhodně jednou za čas nesmí chybět na našem stole.

Ingredience

na ozdobu

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na oleji osmažíme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme osolené maso a restujeme. Opepříme, okmínujeme. Zasypeme sladkou paprikou. Dáváme pozor, aby se nám nepřipálila.
2.
Zalijeme vývarem či horkou vodou a dusíme doměkka. Budete-li guláš zahušťovat, udělejte tak zátřepkou z hladké mouky a vody. Poté dobře provařte.
3.
Kdo má rád guláš řidší, nemusí zahušťovat, trochu zahustí i sama cibule. Přidáme majoránku, prolisovaný česnek, dosolíme a odstavíme. Guláš podáváme s kolečky cibule, knedlíkem, těstovnami či chlebem.

Od: Šárka75, 30.9.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 2 hod 15 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 39 Kč
Kategorie: hlavní chod, hovězí maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
319.59 kcal
Protein
38.71 g
Sacharidy
z toho cukr
14.06 g
7.81 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
12.06 g
8.90 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.