Gulášová polévka

  • Přidat foto

Gulášová polévka zahřeje především v zimním období. Příprava receptu není nikterak složitá, ačkoliv doba vaření je delší. Závisí na změknutí a dušení hovězího masa, proto doporučuji maso nakrájet na co nejmenší kousky. Polévku si u nás oblíbily především děti.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve si nakrájíme cibulku najemno, stejně tak si připravíme maso a brambory, které nakrájíme na co nejmenší kousky.
2.
V hrnci si rozehřejeme olej a necháme na něm cibulku osmahnout do zlatova.
3.
Jakmile je cibule hotová, přidáme na kousky nakrájené maso a ze všech stran zprudka osmahneme, přidáme sladkou papriku, sůl, dle chuti chilli, rozmačkaný česnek a pepř a přilejeme část připraveného hovězího vývaru tak, aby se maso dusilo.
4.
Necháme dusit, dokud maso není téměř hotové a měkké a přidáme na kousky nakrájené brambory.
5.
Po uvaření brambor už pouze dochutíme polévku majoránkou, promícháme a můžeme podávat. Dobrou chuť!

Od: Marie, 23.2.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
45 min vaření
1 hod celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Marie
Cena ingrediencí: 1 × porce = 41 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: polévka, hovězí maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
457.82 kcal
Protein
34.12 g
Sacharidy
z toho cukr
37.43 g
6.15 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
19.07 g
11.34 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.