Gulášová polévka z kuřecího masa
Polévka je vhodná pro lidi, kteří se stravují bez lepku, ale taky pro ty, kteří si hlídají svou váhu a přitom mají chuť na gulášovku.
Reklama
Postup přípravy
1.
V hrnci si rozehřejeme olej a přidáme cibuli nakrájenou na kostičky, společně s novým kořením a bobkovým listem.
2.
Po opečení, přidáme mleté kuřecí maso a vše společně opečeme.
3.
Zaprášíme paprikou a zalijeme zeleninovým vývarem. Necháme vařit asi 20 minut. Kdo chce může přidat brambory na kostky a vařit společne. Já si vařím brambory zvlášť, protože je vařím i se slupkou.
4.
Po uvaření odstavíme z plotny a dochutíme česnekem, majoránkou, solí, pepřem a vegetou.
5.
Při podávání vložím brambory ve slupce a můžeme ozdobit jarní cibulkou.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
290.89 kcal |
Protein |
23.86 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
39.98 g
7.44 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
2.14 g
0.67 g
|
Reklama
Reklama