Gulášová polévka z kuřecího masa

Polévka je vhodná pro lidi, kteří se stravují bez lepku, ale taky pro ty, kteří si hlídají svou váhu a přitom mají chuť na gulášovku.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V hrnci si rozehřejeme olej a přidáme cibuli nakrájenou na kostičky, společně s novým kořením a bobkovým listem.
2.
Po opečení, přidáme mleté kuřecí maso a vše společně opečeme.
3.
Zaprášíme paprikou a zalijeme zeleninovým vývarem. Necháme vařit asi 20 minut. Kdo chce může přidat brambory na kostky a vařit společne. Já si vařím brambory zvlášť, protože je vařím i se slupkou.
4.
Po uvaření odstavíme z plotny a dochutíme česnekem, majoránkou, solí, pepřem a vegetou.
5.
Při podávání vložím brambory ve slupce a můžeme ozdobit jarní cibulkou.

Od: Petuler, 3.2.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
30 min vaření
35 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 23 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
291.37 kcal
Protein
23.85 g
Sacharidy
z toho cukr
40.00 g
7.44 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
2.13 g
0.66 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama