Gulášová polévka z kuřecího masa

Polévka je vhodná pro lidi, kteří se stravují bez lepku, ale taky pro ty, kteří si hlídají svou váhu a přitom mají chuť na gulášovku.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. V hrnci si rozehřejeme olej a přidáme cibuli nakrájenou na kostičky, společně s novým kořením a bobkovým listem.
  2. Po opečení, přidáme mleté kuřecí maso a vše společně opečeme.
  3. Zaprášíme paprikou a zalijeme zeleninovým vývarem. Necháme vařit asi 20 minut. Kdo chce může přidat brambory na kostky a vařit společne. Já si vařím brambory zvlášť, protože je vařím i se slupkou.
  4. Po uvaření odstavíme z plotny a dochutíme česnekem, majoránkou, solí, pepřem a vegetou.
  5. Při podávání vložím brambory ve slupce a můžeme ozdobit jarní cibulkou.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 291.37 kcal | Protein: 23.85 g | Sacharidy: 40.00 g | z toho cukr: 7.44 g | Tuk: 2.13 g | z toho nas. MK: 0.66 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2406-gulasova-polevka-z-kureciho-masa