Mrkvová polévka s kuřecím masem a zázvorem
Mrkvová polévka je připravená z kuřecího vývaru takže má silnou chuť. Pikantní je po použitém zázvoru. Při podávání ozdobte masem a opečenou mrkví.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Mrkev si očistíme a nakrájíme na kousky.
                2.
                    V hrnci si rozehřejeme kokosový olej, vsypeme na kousky nakrájenou cibuli. Necháme zesklovatět, přidáme mrkev, oloupaný nasekaný zázvor a společně opékáme.
                3.
                    Zalijeme kuřecím vývarem a pod poklicí vaříme do měkka.
                4.
                    Po uvaření rozšleháme tyčovým mixérem na krém, dochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou.
                5.
                    Při podávání do polévky vložíme kuřecí maso z vývaru a plátky mrkve opečené na oleji dozlatova.  Nakonec ozdobíme nasekanou petrželkou.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                146.03 kcal  | 
            
Protein  | 
                3.25 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     13.11 g 
                    8.95 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     7.64 g 
                    5.70 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  



