Buřtguláš

  • Přidat foto

Jde o úplně obyčejné, jednoduché jídlo, ale jednou za čas si na něm moc pochutnáme.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a na půlkolečka nakrájené a oloupané špekáčky. Zasypeme sladkou paprikou, kmínem a pepřem a za stálého míchání restujeme.
2.
Přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory, zalijeme vývarem a vaříme dokud nejsou brambory poloměkké. Zahustíme jíškou, přidáme majoránku a prolisovaný česnek, dosolíme a provaříme.
3.
Buřtguláš podáváme buď samotný, je dost sytý, anebo s pečivem.

Od: Šárka75, 24.9.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 40 min celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 11 Kč
Kategorie: hlavní chod, brambory

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
408.77 kcal
Protein
13.63 g
Sacharidy
z toho cukr
47.13 g
3.84 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
18.41 g
6.05 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.