Fazolová polévka s klobásou, bez mouky

Velmi hustá fazolová polévka, do které nepatří ani zrnko mouky. Je vydatná a zasytí na dlouhou dobu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Fazole namočíme do vody přes noc. Druhý den uvaříme s kostkou vývaru do měkka. Ke konci vaření přidáme nakrájenou klobásu.
2.
Můžete ji pro lepší chuť orestovat na pánvi, ale je to podle typu klobásy, u některých to není nutné.
3.
Poté vyjmeme asi 1/3 obsahu, včetně klobás a dáme stranou. Zbytek rozmixujeme do hladkého krému tyčovým mixérem.
4.
Vrátíme klobásy a část fazolí, rozetřeme majoránku a chvíli povaříme. Můžeme dochutit solí a pepřem, ale většinou to není třeba.

Od: Ráďa 78, 4.6.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
30 min vaření
35 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 9 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
239.54 kcal
Protein
13.28 g
Sacharidy
z toho cukr
22.39 g
1.65 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.01 g
2.53 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama