Cibulová polévka s fazolemi

Jarní cibulka má výbornou jemnou chuť, a proto se dokonale hodí nejen do pomazánek, ale i do polévek. Dobře chutná s fazolkami nebo jinou luštěninou. Je krásně hustá, zachutná vám i k večeři.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Fazole si na noc namočíme. Druhý den vylejeme vodu, dáme novou a dáme vařit do změknutí.
2.
Cibule očistíme a nakrájíme i s natí. Mrkev a petržel oškrábeme a nakrájíme na kolečka. Brambory oškrábeme a nakrájíme na kostičky.
3.
V hrnci rozehřejeme sádlo a dáme mouku. Promícháme a zalijeme vodou nebo kuřecím vývarem. Okořeníme a přidáme nakrájenou zeleninu.
4.
Vaříme do změknutí zeleniny. Nakonec vmícháme uvařené fazolky bez vývaru.

Od: Iva V, 23.5.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 45 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 5 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
204.19 kcal
Protein
5.06 g
Sacharidy
z toho cukr
22.89 g
3.15 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.90 g
3.42 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama