Eintopf s fazolemi a slaninou

Jídlo tzv. z jednoho hrnce je velmi snadné na přípravu a za chvíli ho máme připravené na stole. Pokud potřebujete rychlý oběd nebo večeři je tento recept skvělá volba.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V hrnci si rozehřejeme trochu oleje, vložíme slaninu nakrájenou na nudličky společně s cibulí nakrájenou na kostky.
2.
Přidáme na plátky nakrájený česnek a restujeme.
3.
Brambory si oloupeme, nakrájíme na menší kousky. Přidáme k základu, chvíli orestujeme, zaprášíme paprikou a podlijeme vodou.
4.
Rajčata si opláchneme, nakrájíme na kousky, přidáme do hrnce a vše společně vaříme do měkka.
5.
Na konec přidáme fazole i s nálevem, dochutíme majoránkou, solí, pepřem a můžeme podávat.
6.
Při podávání můžeme posypat nakrájenou jarní cibulkou.

Od: Petuler, 14.10.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 2 min příprava
20 min vaření
22 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 47 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, brambory, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
915.79 kcal
Protein
28.85 g
Sacharidy
z toho cukr
136.65 g
19.04 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
20.86 g
6.78 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama