Fazole s klobáskou po kovbojsku
Luštěniny nejíme úplně často, ale fazole po kovbojsku nám moc chutnají.
Ingredience
jako příloha
Postup přípravy
1.
Na oleji zpěníme cibuli nadrobno nakrájenou, přidáme na kousky nakrájenou klobásu, světlou papriku a restujeme.
2.
Okořeníme, přidáme plechovku s loupanými rajčaty, čertovskou omáčku a chvilku dusíme.
3.
Fazole z plechovky scedíme, přidáme do směsi a promícháme. Fazole v plechovce jsou měkké, takže máme téměř hotovo.
4.
Vmícháme prolisovaný česnek a osolíme.
5.
Nakonec zahustíme rýžovou moukou rozmíchanou v trošce vody.
6.
Podáváme s čerstvým chlebem.
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 44 Kč Rozpis na položky |
Kategorie: | hlavní chod, luštěniny, bez laktózy |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
517.48 kcal |
Protein |
21.63 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
47.45 g
12.13 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
23.82 g
7.58 g
|