Fazole s klobáskou po kovbojsku

Luštěniny nejíme úplně často, ale fazole po kovbojsku nám moc chutnají.

Ingredience

jako příloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na oleji zpěníme cibuli nadrobno nakrájenou, přidáme na kousky nakrájenou klobásu, světlou papriku a restujeme.
2.
Okořeníme, přidáme plechovku s loupanými rajčaty, čertovskou omáčku a chvilku dusíme.
3.
Fazole z plechovky scedíme, přidáme do směsi a promícháme. Fazole v plechovce jsou měkké, takže máme téměř hotovo.
4.
Vmícháme prolisovaný česnek a osolíme.
5.
Nakonec zahustíme rýžovou moukou rozmíchanou v trošce vody.
6.
Podáváme s čerstvým chlebem.

Od: Šárka75, 3.12.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 45 Kč
Kategorie: hlavní chod, luštěniny

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
540.82 kcal
Protein
27.76 g
Sacharidy
z toho cukr
52.56 g
9.10 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
22.62 g
7.68 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.