Recept chutnal výborně
,jen jsem té smetany dál půl kelímku 
Fazolky na smetaně s uzenou krkovičkou a bramborem
Fazolové lusky na smetaně, které není potřeba zahušťovat. Na přípravu snadné a přitom skvěle chutnají.
Reklama
Postup přípravy
1.
Cibuli si nakrájíme na kostky a vložíme do hrnce s rozehřátým máslem. Cibuli necháme změknout.
2.
Fazolové lusky scedíme, nálev si necháme v hrnku, budeme potřebovat později. Lusky přidáme do hrnce a prohřejeme. Zalijeme smetanou, podle potřeby osolíme, opepříme, dáme vegetu a muškátový oříšek. Podle potřeby přiléváme nálev z lusků.
3.
Mezitím co se nám vaří lusky si uvaříme brambory. Brambory oloupeme, osolíme, zalijeme horkou vodou a vaříme do měkka. Poté scedíme.
4.
Uzenou krkovičku si nakrájíme na plátky a opečeme na sádle na pánvi.
5.
Můžeme servírovat. Kdo chce může přidat i vařené vejce.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1,037.21 kcal |
Protein |
36.97 g |
|
Sacharidy
z toho cukr
|
80.00 g
12.16 g
|
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
59.25 g
32.37 g
|
Reklama
Reklama




