Mexické fazole s vepřovým masem
Pikantní mexické fazole s vepřovým masem a klobásou, které můžeme podávat s pečivem a nebo rýží.
Reklama
Postup přípravy
1.
Plec opláchneme, nakrájíme na malé kostičky, osolíme a opepříme.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej, maso na něm opečeme ze všech stran. Přidáme na půl kolečka nakrájenou cibuli společně s půl kolečky klobásy.
3.
Společně opečeme a zalijeme trochou vody. Pod poklicí dusíme do změknutí.
4.
Až máme maso měkké, přidáme do pánve plechovku rajčat a plechovku fazolí. Vaříme do zhoustnutí.
5.
Dochutíme špetkou chilli a můžeme podávat s rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
594.53 kcal |
Protein |
35.16 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
33.51 g
17.89 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
34.07 g
9.03 g
|
Reklama
Reklama