Mexické fazole s vepřovým masem

Pikantní mexické fazole s vepřovým masem a klobásou, které můžeme podávat s pečivem a nebo rýží.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Plec opláchneme, nakrájíme na malé kostičky, osolíme a opepříme.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej, maso na něm opečeme ze všech stran. Přidáme na půl kolečka nakrájenou cibuli společně s půl kolečky klobásy.
3.
Společně opečeme a zalijeme trochou vody. Pod poklicí dusíme do změknutí.
4.
Až máme maso měkké, přidáme do pánve plechovku rajčat a plechovku fazolí. Vaříme do zhoustnutí.
5.
Dochutíme špetkou chilli a můžeme podávat s rýží.

Od: Petuler, 29.6.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
1 hod vaření
1 hod 5 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 46 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, luštěniny, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
594.53 kcal
Protein
35.16 g
Sacharidy
z toho cukr
33.51 g
17.89 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
34.07 g
9.03 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama