Hovězí maso s fazolemi
Jídlo, které potřebuje delší čas na přípravu, ale výsledek je výborný. Hovězí maso jde s chutí fazolek hezky dohromady a můžete si jej dát s rýži nebo pečivem.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Fazole si namočíme přes noc do vody.
                2.
                    Cibuli nakrájíme na drobné kousky a orestujeme na rozehřátém oleji. Hovězí maso nakrájíme na kostičky a dáme restovat na cibuli. Okořeníme.
                3.
                    Promícháme s cibulí a kořením, podlijeme vodou a dusíme alespoň 3 hodiny na mírnou teplotu.
                4.
                    Na poslední půl hodinu přidáme fazole a vaříme doměkka.
                5.
                    Ochutíme rajčatovým protlakem, cukrem a papričkami. Podáváme s pečivem nebo s rýží.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                638.96 kcal  | 
            
Protein  | 
                37.58 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     27.05 g 
                    9.08 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     40.36 g 
                    11.01 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  



