Hovězí maso s fazolemi

Jídlo, které potřebuje delší čas na přípravu, ale výsledek je výborný. Hovězí maso jde s chutí fazolek hezky dohromady a můžete si jej dát s rýži nebo pečivem.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Fazole si namočíme přes noc do vody.
2.
Cibuli nakrájíme na drobné kousky a orestujeme na rozehřátém oleji. Hovězí maso nakrájíme na kostičky a dáme restovat na cibuli. Okořeníme.
3.
Promícháme s cibulí a kořením, podlijeme vodou a dusíme alespoň 3 hodiny na mírnou teplotu.
4.
Na poslední půl hodinu přidáme fazole a vaříme doměkka.
5.
Ochutíme rajčatovým protlakem, cukrem a papričkami. Podáváme s pečivem nebo s rýží.

Od: Ráďa 78, 19.8.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 12 hod příprava
3 hod vaření
15 hod celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 39 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, luštěniny, hovězí maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
554.83 kcal
Protein
31.95 g
Sacharidy
z toho cukr
17.25 g
11.38 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
39.78 g
9.05 g

Detailní rozpis podle ingrediencí