Hovězí maso s paprikami z pomalého hrnce

  • Přidat foto

Snadno připravené jídlo s vysokým podílem proteinů a málo kaloriemi.

Ingredience

Příloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso a zbylé ingredience dejte do pomalého hrnce a dobře promíchejte.
2.
Spusťte hrnec na první stupeň na 7-8 hodin nebo na druhý stupeň 5-6 hodin.
3.
Nakonec ještě dochuťte solí, pepřem nebo sojovou omáčkou. Podávejte s jasmínovou rýží posypané sezamovým semínkem a nasekanou petrželkou.

Od: BunTom, 21.2.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
8 hod vaření
8 hod 10 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 1 × porce = 49 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, hovězí maso, v pomalém hrnci

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
495.69 kcal
Protein
37.47 g
Sacharidy
z toho cukr
61.90 g
6.21 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
10.91 g
7.74 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.