Telecí na paprice
Jemné telecí maso dušené v krémové paprikové omáčce, která je krásně aromatická a lehce sladká.
Reklama
Postup přípravy
1.
Na pánvi rozpustíme máslo a přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou osmahneme dozlatova.
2.
Přidáme telecí maso a krátce ho orestujeme, aby se zatáhlo.
3.
Vmícháme sladkou a pálivou papriku, promícháme a necháme krátce rozvonět (pozor, aby paprika nezhořkla).
4.
Posypeme moukou a promícháme, aby se paprika a mouka spojily.
5.
Přilijeme vývar, osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou 25 minut, dokud maso nezměkne.
6.
Vmícháme smetanu a krátce povaříme, až vznikne jemná krémová omáčka.
7.
Uvaříme těstoviny podle návodu a slijeme.
8.
Podáváme telecí maso s omáčkou a těstovinami.
Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
762.86 kcal |
Protein |
40.51 g |
|
Sacharidy
z toho cukr
|
78.30 g
5.51 g
|
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
30.04 g
16.07 g
|
Reklama
Reklama




