Vepřový paprikáš s rýží

Pokud máte rádi smetanové omáčky, určitě si pochutnáte i na paprikáši.

Reklama

Ingredience

příloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřovou plec si očistíme, odblaníme a nakrájíme na kostky.
2.
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme osolené a opepřené maso a restujeme.
3.
Poté maso zasypeme sladkou paprikou, zalijeme vývarem a dusíme.
4.
V polovině dušení přidáme na menší kousky nakrájenou červenou papriku.
5.
Až je maso měkké, omáčku zahustíme zátřepkou (hl. mouka + voda) a dostatečně provaříme.
6.
Nakonec vlijeme smetanu a prohřejeme.
7.
Podáváme s rýží.

Od: Šárka75, 1.2.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 32 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, rýže, vepřové maso
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
653.72 kcal
Protein
37.16 g
Sacharidy
z toho cukr
68.16 g
3.88 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
24.92 g
13.21 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama