Vepřové soté na zelenině s rýží

Máte chuť na rychlé, lehké a v podstatě dietní jídlo? Uvařte si soté s rýží.

Ingredience

příloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřovou plec očistíme, odblaníme a nakrájíme na kosty či nudličky. Osolíme a naložíme alespoň na dvě hodiny do marinády z pepře, sladké papriky, sojové omáčky a kukuřičného škrobu.
2.
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, orestujeme naložené maso, přidáme lžíci rajčatového protlaku, cukr a za stálého míchání ještě chvilku restujeme. Podlijeme vývarem a dusíme do poloměkka. Poté přidáme na kostky nakrájenou cuketu a pokračujeme v mírném varu, dokud není maso měkké. Ke konci vsypeme zelenou cibulovou nať. Případně dosolíme.
3.
Podáváme s dušenou rýží.

Od: Šárka75, 28.9.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min příprava
1 hod vaření
3 hod 30 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 32 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, zelenina, vepřové maso, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
511.75 kcal
Protein
39.99 g
Sacharidy
z toho cukr
68.16 g
3.12 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
7.67 g
1.90 g

Detailní rozpis podle ingrediencí