Vepřové kostky na žampionech a zelenině

Všude kolem máme spousty zeleniny, takže kromě syrového chroupání ji využijeme i při vaření. Zkuste tento recept, určitě si pochutnáte.

Reklama

Ingredience

příloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji. Vložíme očištěnou plec nakrájenou na kostky, osolíme, opepříme, přidáme kmín a houbové koření, restujeme.
2.
Zalijeme vývarem a dusíme asi 20 minut.
3.
Poté přidáme žampiony nakrájené na plátky a papriku na proužky. Dále dusíme. Před úplným změknutím masa přidáme cuketu na kostičky a hrst nasekané cibulové natě a zredukujeme šťávu.
4.
Nemusíme zahušťovat, ale pokud chceme hustší sosík, zahustíme troškou rýžové mouky rozmíchané ve vodě a provaříme.
5.
Podáváme s rýží.

Od: Šárka75, 26.8.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 40 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 32 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
493.62 kcal
Protein
37.00 g
Sacharidy
z toho cukr
67.78 g
3.32 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
7.11 g
1.72 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama