Vepřové kostky se zeleninou

  • Přidat foto

Některé vepřové maso bývá suché a je nutné si pečlivě vybrat úpravu. Například pro vepřovou plec. Vepřová plec chutná výborně se zeleninovou směsí, koření jí propůjčí mírnou pikantnost.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřové maso nakrájíme na kostičky a smícháme v míse se sójovou omáčkou a kořenící směsí čína. Necháme alespoň 20 minut v pokojové teplotě.
2.
Nakrájíme lahůdkovou cibuli i s natí, umyjeme a nakrájíme červenou papriku.
3.
Rozehřejeme sádlo, přidáme cibuli a maso a důkladně promícháme. Zprudka a krátce orestujeme a podlijeme vodou. Přidáme červenou papriku, přikryjeme poklicí a dusíme alespoň 1,5 hodiny.
4.
Podáváme s rýží, omáčku je možné zahustit hladkou moukou, ale není to nutné.

Od: Ráďa 78, 18.5.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 2 hod celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 30 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, low carb

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
389.32 kcal
Protein
29.38 g
Sacharidy
z toho cukr
8.68 g
4.42 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
25.90 g
10.67 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.