Vepřové kostky se zeleninou

Některé vepřové maso bývá suché a je nutné si pečlivě vybrat úpravu. Například pro vepřovou plec. Vepřová plec chutná výborně se zeleninovou směsí, koření jí propůjčí mírnou pikantnost.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřové maso nakrájíme na kostičky a smícháme v míse se sójovou omáčkou a kořenící směsí čína. Necháme alespoň 20 minut v pokojové teplotě.
2.
Nakrájíme lahůdkovou cibuli i s natí, umyjeme a nakrájíme červenou papriku.
3.
Rozehřejeme sádlo, přidáme cibuli a maso a důkladně promícháme. Zprudka a krátce orestujeme a podlijeme vodou. Přidáme červenou papriku, přikryjeme poklicí a dusíme alespoň 1,5 hodiny.
4.
Podáváme s rýží, omáčku je možné zahustit hladkou moukou, ale není to nutné.

Od: Ráďa 78, 18.5.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 2 hod celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 29 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
312.14 kcal
Protein
28.73 g
Sacharidy
z toho cukr
5.39 g
3.77 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
18.76 g
6.43 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama