Vepřové kostky na čínský způsob

Pro ty, kdo rádi navštěvují čínské restaurace, je tento recept dobrou volbou. Příprava jídla je rychlá a snadná.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kotletu si nakrájíme na menší kostky, dáme do misky, osolíme, opepříme, přidáme kari, vejce, solamyl, sojovou omáčku a dvě lžíce oleje. Necháme v lednici odpočinout.
2.
Mezitím, co nám maso v lednici odpočívá, si nakrájíme cibuli na půl kolečka, ledový salát na nudličky, jarní cibulku na kolečka, česnek na plátky a žlutou cuketu na nudličky.
3.
Rozehřejeme hlubší pánev, přidáme lžíci oleje a maso zprudka opečeme. Poté přidáme všechnu nakrájenou zeleninu a sterilovanou papriku.
4.
Chvíli orestujeme a podle chuti můžeme přidat sojovou omáčku. Můžeme podávat třeba s jasmínovou rýží.

Od: Petuler, 6.9.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
30 min vaření
40 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 45 Kč
Kategorie: hlavní chod, vepřové maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
493.11 kcal
Protein
29.65 g
Sacharidy
z toho cukr
15.82 g
3.39 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
34.48 g
8.77 g

Detailní rozpis podle ingrediencí