Kuřecí maso na čínský způsob

Kuřecí maso na čínský způsob zvládne i každý začátečník. Jídlo můžete kombinovat se zeleninou, kterou máte nejraději a nebo co vám právě roste na zahrádce.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí prsa si nakrájíme na nudličky nebo kostičky jak kdo má rád. Dáme do misky.
2.
K masu přidáme vejce, škrob, koření na čínu, kari koření a olivový olej. Vše zamícháme a necháme co nejdéle odležet v lednici.
3.
V hlubší pánvi si rozpustíme sádlo a maso na něm orestujeme do zlaté barvy. Maso děláme zprudka.
4.
Nakrájíme si zelí na nudličky, cibuli na kolečka, česnek na plátky a přidáme do pánve. Restujeme společně s masem. Kdo má rád více šťávy, může přidat trochu vody.
5.
Maso se zeleninou děláme krátce, aby nám zůstala zelenina křupavá. Ke konci přidáme červenou kapii a dochutíme sojovou omáčkou.
6.
Můžeme podávat s rýží nebo nudlemi.

Od: Petuler, 24.10.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 35 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
358.02 kcal
Protein
39.00 g
Sacharidy
z toho cukr
19.98 g
13.91 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
12.27 g
3.01 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama