Kuřecí maso na čínský způsob

  • Přidat foto

Kuřecí maso na čínský způsob zvládne i každý začátečník. Jídlo můžete kombinovat se zeleninou, kterou máte nejraději a nebo co vám právě roste na zahrádce.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí prsa si nakrájíme na nudličky nebo kostičky jak kdo má rád. Dáme do misky.
2.
K masu přidáme vejce, škrob, koření na čínu, kari koření a olivový olej. Vše zamícháme a necháme co nejdéle odležet v lednici.
3.
V hlubší pánvi si rozpustíme sádlo a maso na něm orestujeme do zlaté barvy. Maso děláme zprudka.
4.
Nakrájíme si zelí na nudličky, cibuli na kolečka, česnek na plátky a přidáme do pánve. Restujeme společně s masem. Kdo má rád více šťávy, může přidat trochu vody.
5.
Maso se zeleninou děláme krátce, aby nám zůstala zelenina křupavá. Ke konci přidáme červenou kapii a dochutíme sojovou omáčkou.
6.
Můžeme podávat s rýží nebo nudlemi.

Od: Petuler, 24.10.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 36 Kč
Kategorie: hlavní chod, drůbeží maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
340.91 kcal
Protein
39.55 g
Sacharidy
z toho cukr
22.03 g
14.30 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
10.51 g
3.28 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.