Čínské placičky
Čekáte návštěvu a nevíte, co připravit? Nabídněte tyto placičky. Chutnají báječně teplé i studené.
Ingredience
Postup přípravy
1.
Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka.
2.
Maso, cibuli a všechny výše uvedené suroviny dobře promícháme a necháme v lednici uležet do druhého dne. Tento základ je možno připravit i tři dny předem.
3.
Na pánvi rozehřejeme olej a lžící nanášíme masovou směs. Rozprostřeme do tvaru placiček a pomalu opékáme z obou stran. Pozor, aby se paprika nepřipálila a nezhořkla. Díky vajíčkům a škrobu vše drží krásně při sobě. Pokud se vám placičky trhají, tvořte je silnější.
4.
Podáváme s pečivem a zeleninou. Pokud chcete vydatnější oběd, můžete podávat s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší.
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 15 min vaření 12 hod celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Sarrien |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 46 Kč |
Kategorie: | hlavní chod, drůbeží maso |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
443.95 kcal |
Protein |
61.43 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
11.07 g
4.58 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
17.10 g
2.84 g
|