Čínské placičky

  • Přidat foto

Čekáte návštěvu a nevíte, co připravit? Nabídněte tyto placičky. Chutnají báječně teplé i studené.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka.
2.
Maso, cibuli a všechny výše uvedené suroviny dobře promícháme a necháme v lednici uležet do druhého dne. Tento základ je možno připravit i tři dny předem.
3.
Na pánvi rozehřejeme olej a lžící nanášíme masovou směs. Rozprostřeme do tvaru placiček a pomalu opékáme z obou stran. Pozor, aby se paprika nepřipálila a nezhořkla. Díky vajíčkům a škrobu vše drží krásně při sobě. Pokud se vám placičky trhají, tvořte je silnější.
4.
Podáváme s pečivem a zeleninou. Pokud chcete vydatnější oběd, můžete podávat s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší.

Od: Sarrien, 5.10.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
15 min vaření
12 hod celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Sarrien
Cena ingrediencí: 1 × porce = 46 Kč
Kategorie: hlavní chod, drůbeží maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
443.95 kcal
Protein
61.43 g
Sacharidy
z toho cukr
11.07 g
4.58 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
17.10 g
2.84 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.