Kuřecí srdíčka po čínsku

  • Přidat foto

Na směs po čínsku se hodí jakékoliv maso, které máte rádi. Můžete vyzkoušet třeba kuřecí srdíčka a doplnit čínskými nudlemi.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí srdíčka si opláchneme a dáme vařit do tlakového hrnce asi 40 minut.
2.
Po uvaření odkrojíme ze srdíček nepěkné konce a srdíčka rozpůlíme. Poté můžeme naložit do koření.
3.
Nejprve osolíme, přidáme čínské koření, olej a sojovou omáčku, je lepší nechat chvíli odležet. Mezi tím si připravíme čínské nudle podle návodu na obalu.
4.
Rozpálíme pánev s olejem a srdíčka zprudka orestujeme. Do pánve přidáme všechnu zeleninu nakrájenou na proužky, plátky česneku a plátky oloupaného zázvoru.
5.
Vše společně opečeme do křupava a přimícháme čínské nudle. Případně dochutíme sojovou omáčkou a můžeme podávat.

Od: Petuler, 28.1.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
1 hod vaření
1 hod 10 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 27 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, asijská, vnitřnosti, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
521.79 kcal
Protein
32.32 g
Sacharidy
z toho cukr
58.29 g
6.62 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
15.13 g
4.46 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.