Kuřecí srdíčka po čínsku

Na směs po čínsku se hodí jakékoliv maso, které máte rádi. Můžete vyzkoušet třeba kuřecí srdíčka a doplnit čínskými nudlemi.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Kuřecí srdíčka si opláchneme a dáme vařit do tlakového hrnce asi 40 minut.
  2. Po uvaření odkrojíme ze srdíček nepěkné konce a srdíčka rozpůlíme. Poté můžeme naložit do koření.
  3. Nejprve osolíme, přidáme čínské koření, olej a sojovou omáčku, je lepší nechat chvíli odležet. Mezi tím si připravíme čínské nudle podle návodu na obalu.
  4. Rozpálíme pánev s olejem a srdíčka zprudka orestujeme. Do pánve přidáme všechnu zeleninu nakrájenou na proužky, plátky česneku a plátky oloupaného zázvoru.
  5. Vše společně opečeme do křupava a přimícháme čínské nudle. Případně dochutíme sojovou omáčkou a můžeme podávat.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 521.79 kcal | Protein: 32.32 g | Sacharidy: 58.29 g | z toho cukr: 6.62 g | Tuk: 15.13 g | z toho nas. MK: 4.46 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2386-kureci-srdicka-po-cinsku