Kachní srdíčka na cibulce s houbami

  • Přidat foto

Kachní srdíčka jsou opomíjené vnitřnosti, přitom jsou nejen výživná, ale taky výborná. Příprava je delší, ale stojí to za to.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve si kachní srdíčka uvaříme 60 minut v tlakovém hrnci.
2.
Po uvaření scedíme, propláchneme a odstraníme konce srdíček, které se nám nelíbí a srdíčka rozkrojíme na půl.
3.
V hrnci si rozehřejeme sádlo, přidáme nakrájenou cibuli na kostičky, klobásu na kostičky, tymián a opékáme.
4.
Po opečení přidáme hořčici, orestujeme, vložíme srdíčka, namočené houby a zalijeme vodou, necháme podusit.
5.
Dochutíme solí, pepřem, sojovou omáčkou a necháme vařit do zhoustnutí.

Od: Petuler, 23.10.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
1 hod 30 min vaření
1 hod 40 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 43 Kč
Kategorie: hlavní chod, vnitřnosti

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
485.23 kcal
Protein
36.34 g
Sacharidy
z toho cukr
8.95 g
4.48 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
32.83 g
12.81 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.