Kachní srdíčka na cibulce s houbami

Kachní srdíčka jsou opomíjené vnitřnosti, přitom jsou nejen výživná, ale taky výborná. Příprava je delší, ale stojí to za to.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve si kachní srdíčka uvaříme 60 minut v tlakovém hrnci.
2.
Po uvaření scedíme, propláchneme a odstraníme konce srdíček, které se nám nelíbí a srdíčka rozkrojíme na půl.
3.
V hrnci si rozehřejeme sádlo, přidáme nakrájenou cibuli na kostičky, klobásu na kostičky, tymián a opékáme.
4.
Po opečení přidáme hořčici, orestujeme, vložíme srdíčka, namočené houby a zalijeme vodou, necháme podusit.
5.
Dochutíme solí, pepřem, sojovou omáčkou a necháme vařit do zhoustnutí.

Od: Petuler, 23.10.2019

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
1 hod 30 min vaření
1 hod 40 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 43 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, vnitřnosti, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
445.65 kcal
Protein
30.67 g
Sacharidy
z toho cukr
12.51 g
3.83 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
29.86 g
9.02 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama